Resum Jornada 4 (19-20 d’Octubre)

RESUM JORNADA

Júnior A MASC. 58-76 Bàsquet Manresa

Derrota contra un molt bon equip on la poca concentració parroquial ha donat molts tirs als visitants que ho han aprofitat. El treball setmanal i la implicació, s’han de millorar per poder competir contra tothom.

Júnior B MASC. 56-74 Basket Almeda

Tot i uns grans primers 25 minuts amb molt bon joc els nois de l’Andreu Lladó no han pogut davant el líder invicte del grup. La desconnexió els últims minuts de partit no permet competir per deixar la victòria a Badalona

Lima Horta 54-46 Júnior A FEM.

Derrota del júnior femení en un partit marcat per la falta de concentració a l’inici del partit i la falta de treball a pista.

Júnior B FEM. 85-50 C.B.Pedagogium

Gran partit de les parroquials que no han abaixat el ritme en cap moment i han controlat el partit des de l’inici.

Cadet A MASC. 85-78 C.E.Sant Nicolau

Gran partit de l’equip davant un rival molt fort. Els bons minuts de joc, ja habituals durant la temporada, i el saber fer quan les coses no anaven bé han permès als nois del Pol Amigó aconseguir una victòria molt important.

Cadet B MASC. 68-33 U.E.S.C

Bona sortida dels nois de Marc Guillem que des de la defensa trencaven el partit al primer quart (21-4). Tot i els grans minuts en atac, el baix encert no permetia obrir més l’escletxa al marcador mentre que un excés de relaxació permetia cistelles fàcils al rival.

Círcol Catòlic de Badalona 42-53 Cadet A FEM.

Tot i el fluix inici de les cadets, bona reacció per a dominar al marcador. Amb el ritme controlat, les parroquials han tornat a afluixar al darrer període.

Femení Maresme 53-46 Cadet B FEM.

Derrota de les noies del Sergi Carmona tot i competir molt bé durant pràcticament tot el partit. La relaxació en defensa als minuts finals no ha traduït en victòria el bon joc en atac.

C.B.Granollers 65-58 Infantil A MASC.

Derrota a la pròrroga després d’una gran primera part. El poc control del rebot i la mala defensa de l’1c1 a la segona part ha penalitzat als nois d’en Toni Sànchez que s’han vist superats al temps extra.

Bàsquet Girona 55-71 Infantil B MASC.

Gran partit dels d’en Dani Mañé contra un rival superior físicament. La defensa de l’1c1 i la bona circulació de pilota, claus per portar la victòria cap a Badalona

PreInfantil FEM. 26-69 A.E.Minguella

Derrota davant un equip superior físicament on l’alta pressió defensiva ha castigat molt l’equip de l’Emma Barceló. En atac, el seguit d’errades en la finalització no ha permés sumar mentre en defensa seguien despistades.

Mini A MASC. 98-66 U.B.S.A

Victòria dels minis en un partit amb dues cares totalment diferents. La poca constància en defensa ha marcat el ritme del joc durant tot el partit.

Mini B MASC. 93-53 Cultural Badalona

La gran primera part dels badalonins els han permès dominar en el marcador movent bé la pilota i intensos en defensa. Segona part més relaxada concedint cistelles fàcils al rival.

A.E.Minguella 74-91 Mini C MASC.

Bona primera part en atac però fluixos en defensa que permetia dominar el partit. A la segona part, canvi radical i, mentre que les coses en atac no sortien del tot bé, la gran defensa permetia controlar el partit.

C.B.Grup Barna 55-28 Mini A FEM.

La falta d’actitud i ganes han condemnat a les parroquials que s’han vist superades per un Grup Barna molt intens i que ha posat el nivell físic molt alt.

A.E.Minguella 58-66 Mini B FEM.

Victòria de les reines aconseguida des de la defensa. La gran actitud mostrada ha estat clau tot i no poder córrer amb facilitat però respectant molt bé els espais en atac.

PreMini A MASC. 62-84 C.B.Cornellà

El bon inici de partit no ha estat suficient per als jugadors del Marc Ricou que han vist com el seu rival aprofitava la superioritat física per imposar-se al marcador. La relaxació en defensa ha anat augmentat l’avantatge visitant.

PreMini B MASC. 23-73 Club Joventut Badalona

Bon partit davant un rival superior on s’ha aconseguit competir a la gran majoria de quarts. Les dificultats amb les faltes no han evitat que l’equip seguís aprenent i, a poc a poc, anar creixent.

U.E.R.Pineda de Marc 61-11 Premini FEM.

Les preminis no han pogut sumar una nova victòria. L’alt nivell físic del Pineda no ha donat opcions a les parroquials que no han abaixat en cap moment el cap i han seguit treballant.