Resum Jornada (30-1 de desembre)

RESUM JORNADA

Bàsquet Manresa 76-58 Júnior A MASC.

Bona actitud davant el líder que ens permet competir duran pràcticament tot el partit però a l’hora de la veritat, els mals percentatges de tir deixen la victòria a Manresa.

Basket Almeda A 79-70 Júnior B MASC.

Bon partit al camp del líder imbatut tot i les baixes. A poc a poc anem trobant el nivell però ens falta un pas més a nivell físic.

Júnior A FEM. 70-36 Club Joventut Badalona

Partit tret des de la defensa on, tot i tenir mals percentatges de tir, la consistència i joc col·lectiu han acabat decantant el partit.

C.B.Pedagogium 46-60 Júnior B FEM.

Victòria treta des de la gran circulació de pilota en atac i la concentració defensiva.

C.E.Sant Nicolau 83-76 Cadet A MASC.

Derrota del cadet en un partit on en cap moment hem aconseguit trobar el joc que volem. L’alta intensitat local ens ha afectat massa per desenvolupar el nostre joc tot i salvar l’average als últims segons.

C.E.B.Girona 48-66 Cadet B MASC.

Mal primer quart (24-7) davant un equip molt físic que ens fa anar a remolc. El canvi de mentalitat en defensa ens fa anotar fàcil i trencar el partit.

Cadet A FEM. 79-38 Círcol Catòlic

Partit seriós de les cadets estan actives en defensa i anotant amb facilitat davant.

Cadet B FEM. 54-55 Femení Maresme

Jugant a l’expectativa del rival sense ganes, joc col·lectiu ni defensa. Tot i així, els últims 5 minuts ens hi posem però avui ha tocat creu.

Infantil A MASC. 74-65 C.B.Granollers

Victòria dels d’en Toni Sànchez en un partit dominat des de l’inici gràcies a la defensa.

Infantil B MASC. 92-62 C.B.Vic

Bon partit dels Infantils en atac, movent bé la pilota però despistats en defensa.

Unió Girona 78-75 Infantil FEM.

Derrota de les noies d’en Gerard Castro en un partit on les parroquials no han mostrat la intensitat defensiva necessària per competir davant qualsevol equip.

A.E.Minguella 88-38 PreInfantil FEM.

Partit on anem amb moltes baixes i sense poder estar al 100%,. Intentem treballar però no aconseguim trobar-nos còmodes en cap moment i mantenir les bones sensacions d’altres setmanes.

U.B.S.A. 64-114 Mini A MASC.

Seriosos en treball i mentalitat tant a darrere com a davant, amb bones estones de joc col·lectiu. Hem de ser més ambiciosos en el que depèn de nosaltres.

Cultural 56-70 Mini B MASC.

Bon partit en defensa tot i que amb moments de desconcentració que ens penalitzen. Espessos en atac per no respectar espais i estar molt estàtics sense pilota.

Mini C MASC. 89-61 A.E.Minguella

Tot i no trobar les millors opcions en atac, la gran defensa dels parroquials ha deixat la victòria a casa

Mini A FEM. 39-58 C.B.Grup Barna

Bon partit davant el líder on s’han pogut veure millores, sobretot en defensa, i recuperar confiança en el treball setmanal.

Mini B FEM. 40-39 A.E.Minguella

Bon partit de les minis que, tot i patir baixes durant la setmana i no estar al 100%, han pogut posar en pràctica aspectes treballats.

C.B.Cornellà 73-44 PreMini A MASC.

Derrota davant un dels millors equips de la lliga amb 5 quarts de bon nivell i 3 de petites errades en defensa que el rival castiga.

Club Joventut Badalona 67-43 PreMini B MASC.

Derrota dels d’en Pol Correa on, tot i poder veure una millora a tots dos costats de la pista, les desconnexions han penalitzat massa.

PreMini FEM. 20-79 U.E.R.Pineda

Derrota davant un equip superior on, tot i això, s’han vist millores.