Resum Jornada 5 (26-27 d’Octubre)

RESUM JORNADA

C.B.Santfeliuenc 82-66 Júnior A MASC.

Derrota del Júnior A a la pista del Santfeliuenc en un partit marcat per la baixa intensitat defensiva dels de Badalona, lluny del nivell desitjat. L’encert local condemnava als parroquials que veien com es trencava a mitjans de l’últim quart.

C.B.Tarragona 73-66 Júnior B MASC.

Gran partit, tot i les baixes, dels nois de l’Andreu Lladó contra un gran equip on la qualitat individual ha decantat el partit.

Júnior A FEM. 69-31

Primera part dispersa col·lectivament on, tot i dominar al marcador, no acabaven de sortir les coses com volien. La concentració i la intensitat defensiva mostrada durant la segona part, guien la reacció local cap a una nova victòria.

C.E. Vila Olímpica 56-64 Júnior B FEM.

Inici fluix on les locals portaven el ritme del partit on volien. Reacció badalonina que, a base de defensa i poder córrer amb facilitat, han capgirat el resultat i han dominat el partit amb un gran últim quart.

F.C.Barcelona B 56-77 Cadet A MASC.

Bon partit del Cadet A en línies generals, mantenint un ritme de joc alt i portant el partit on l’equip volia i demostrant quin equip volen ser.

Bàsquet Girona 78-82 Cadet B MASC.

Victòria del Cadet B a la difícil pista del Bàsquet Girona tot i començar per darrere al marcador. L’alt encert després del descans els ha fet dominar al marcador i, als instants finals de partit, el saber fer i domini del joc han portat la victòria cap a Badalona.

Cadet A FEM. 65-40 Femení Sant Adrià Blanc

Partit fluix de les parroquials que no han acabat de trobar mai el joc que volien i on les accions individuals han marcat la diferència.

Cadet B FEM. 57-54 C.E.Cabrils

Victòria en un partit d’alt nivell físic. El bon inici en defensa ha permès dominar a les parroquials a la primera part. Les errades en defensa ajustaven el partit a la segona part per, als instants finals, acabar decidint-se pels petits detalls i saber fer parroquial.

Infantil A MASC. 60-81 Club Joventut Badalona

Bon partit malgrat començar despistats d’un Infantil A que ha competit de tu a tu contra un rival superior. Millorant en atac amb grans transicions i moviment de pilota.

Infantil B MASC. 92-23 Sant Gervasi

Bon partit dels nois d’en Dani Mañé que els han servit per anar assolint els conceptes entrenats.

Infantil FEM. 62-40 Bàsquet Manlleu

Bon treball de l’equip en atac, compartint la pilota i trobant bones situacions de joc, i al darrera, intenses i ajudant-se unes a altres per aconseguir una gran solidesa defensiva.

C.B.Blanes 62-40 PreInfantil FEM.

Molt bon joc durant els primers sis quarts tant en atac com en defensa de les preinfantils. Desconnexió defensiva als dos últims quart que no permeten portar la victòria cap a Badalona.

Mini A MASC. 89-39 A.E.Minguella

Bon partit on s’han vist les millores en intensitat defensiva dels minis i el gran joc col·lectiu. Ambiciosos i concentrats en tot moment.

Mini B MASC. 115-82 U.B.S.A

Victòria dels nois de l’Oriol Dauder en un partit marcat per l’encert local i on s’han vist dues cares totalment oposades. Es necessita més seriositat i disciplina en defensa per a ser millor equip cada setmana.

Sant Andreu Natzaret 32-82 Mini C MASC.

Tot i un primer quart fluix, gran partit dels nois del Pol Torra jugant ordenats en atac i intensos en defensa marcant el joc que vol fer l’equip.

Vedruna Gràcia 68-56 Mini A FEM.

Bon partit en línies generals de les noies de la Carla Ayuso que es veu espatllat amb un mal quart que no els permet lluitar per la victòria.

Club Joventut Badalona 35-65 Mini B FEM.

Tot i començar dormides, gran joc de les reines que han dominat durant tot el partit. L’alta intensitat defensiva ha permès anotar fàcil i al contraatac.

PreMini A MASC. 87-59 La Salle Horta

Victòria dels preminis tot i no acabar de trobar el ritme i intensitat desitjat en tot el partit. Els moments d’encert i joc col·lectiu han trencat el partit.

PreMini B MASC. 25-75 Círcol Catòlic de Badalona.

Bona setmana d’entrenaments que s’ha vist reflectida a pista durant pràcticament tot el partit. Els conceptes es van assimilant i es nota a pista. Aquest és el camí, nois!

C.B.Premià de Dalt 58-8 Premini FEM.

Derrota de les més petites de la casa en un partit marcat per la falta de concentració a tots dos costats de la pista. A seguir treballant noies!