Resum Jornada 7 (9-10 de Novembre)

RESUM JORNADA

Júnior A MASC. 70-92 Club Joventut de Badalona

El derbi badaloní es va quedar en mans dels verd-i-negres. Els de Victor Furones no van poder tancar un excel·lent partit on, tot i competir 35 minuts, la falta d’encert i el cansament no els ha permès aconseguir la victòria.

Bàsquet Girona 74-67 Júnior B MASC.

Gran partit dels parroquials en la seva visita a Montfalgars competint en tot moment i amb una gran actitud en un partit de molta exigència física.

C.B.Roser 57-52 Júnior A FEM.

Les noies d’en Ricard Salvadó no han pogut sumar una victòria a la pista del Roser tot i millorar respecte partits anteriors. Les pèrdues de pilota i una mala gestió dels minuts finals ha decantat el partit per les de Barcelona.

Júnior B FEM. 44-66 L’estonnac

Derrota de les parroquials en un partit fluix i molt físic.

Cadet A MASC. 72-73 U.B.S.A.

Derrota dels d’en Pol Amigó en un mal partit on la baixa tensió defensiva i les poques idees en atac han condemnat als parroquials. Toca seguir millorant per lluitar pels objectius marcats.

C.B.Vic 61-89 Cadet B MASC.

Partit fluix dels de Marc Guillem en la seva visita a Vic on, tot i la relaxació en defensa, els punts fàcils en contraatac han trencat el partit.

C.B.Vilassar de Dalt 67-55 Cadet A FEM.

Derrota de les cadets en un partit marcat per intensitat local i on el desencert parroquial les ha penalitzat en els trams importants del partit.

C.B.Argentona 66-37 Cadet B FEM.

Partit de més a menys, en actitud, de les noies d’en Sergi Carmona. El bon joc i actitud de la primera part no ha estat suficient davant la poca intensitat defensiva mostrada a la segona part que ha permès a les locals arribar al resultat final.

Infantil A MASC.78-66 Força Lleida

Victòria dels d’en Toni Sànchez tot i el mal inici (2-11). La bona feina en defensa va permetre capgirar el resultat i deixar la victòria a Badalona.

C.N.Sabadell 47-75 Infantil B MASC.

Victòria a Sabadell en un partit molt dur i on les bones accions col·lectives tant davant com darrere han acabat decantant el partit en favor dels de Badalona.

Unió Girona 58-43 Infantil FEM.

Derrota a Girona de les infantils en un partit on les badalonines s’han quedat sense idees en atac. La dificultat per atac la defensa local no ha permès competir per la victòria.

A.E.Badalonès 69-80 Mini A MASC.

Victòria en un partit on s’ha anat de menys a més. Tot i les dificultats per entrar al partit, l’alt nivell defensiu final permet endur-se el partit.

Mini A FEM. 45-50 U.E.Claret

Derrota de les noies de la Carla Ayuso tot i una gran primera part. Un mal últim quart (0-11) capgira el marcador en contra de les parroquials.

Mini B FEM. 51-62 Femení Sant Adrià

Partit de menys a més. Una primera part amb desencert ofensiu i poca ambició defensiva que les feia anar sense l’energia característica. A la segona part, canvi de xip amb un gran joc col·lectiu i una gran defensa, que no ha estat suficient per recuperar la llosa de la primera part.

Bàsquet Neus 45-50 PreMini B MASC.

Primera victòria de la temporada dels més petits de la casa. La gran defensa i el  fet de compartir la pilota en atac, claus en la victòria. Els detalls entrenats cada cop surten millor i se’n veuen els resultats. Enhorabona nois!