#TCIsampep – Crònica: C.B. Sant Josep 52 – 82 Real Madrid
El Real Madrid s’estrenava en el torneig davant d’un C.B. Sant Josep que arribava en forma després de la victòria d’aquest matí. Partit dels que agraden, amb el camp ple i un ambient de gala per tancar la fase de grups.

El partit començava amb un Real Madrid imposant el seu físic. El Sant Josep, però, no s’amagava i tirava de caràcter per posar en complicacions els de la capital (10-15). El Madrid aprofitava millor les opcions i arribava al final del primer quart per davant en el marcador, 12-22.

L’avantatge aconseguit pel Madrid li serviria per mantenir la calma davant d’un Sant Josep molt neguitós i erràtic, però que en cap moment perdia la cara al partit 16-26. El poc encert local no els permetia apropar-se a un Madrid superior físicament, que els permetia segones opcions en el rebot i que obria una escletxa en el marcador, 16-35 a 4 minuts del descans. El bon joc parroquial no es veia reflectit en l’encert i el Madrid arribava al descans amb vint punts d’avantatge, 21-41.

A la segona part, el Sant Pep sortia amb una altra mentalitat i amb ganes de canviar el partit. Seguint la línia de bon joc de la segona part, els parroquials pressionaven i aconseguien baixar la diferència fins als 15 punts, 30-45. La superioritat física, però, impedia als groc i lila apropar-se al marcador, tot i els intents des de 6,75 de Raúl Tomás, que ràpidament castigaven els blancs, avui de blau, al contraatac. El caràcter dels de Marcel Roca els feia mantenir les distàncies, tot i que, en alguns moments, arribarien a ser de fins a 25 punts. Tot i les envestides visitants, el Sant Josep arribaria a l’últim quart 22 punts per sota, 43-65.

L’últim quart començaria amb un intercanvi de cistelles entre tots dos equips, però la superioritat física dels de Miguel Ángel López els faria augmentar encara més el resultat, per arribar al final amb un 52-82.

Ara el cadet del Sant Josep haurà d’esperar a demà per saber si està o no a les semifinals, que passarà si el Reial Madrid guanya al Maccabi de Tel Aviv.

Destacats: Raúl Tomás (16) i Gerard Gómez (11) per part del Sant Josep i Eric Marciel Richard (13) i John Eli Nadiaye (14) per part del Madrid.

Sergi Carmona

Crònica Sant Pep- Madrid