#TCIsampep – Crònica: F.C. Barcelona 99 – 69 KK Spars Sarajevo
Primer partit del vigent campió contra un debutant en el Torneig Cadet Internacional, el KK Spars Sarajevo.

El partit començava amb el Barça imposant el seu ritme i, ràpidament, es posava per davant al marcador (8-0), seguida d’una ràpida reacció visitant que tornava el parcial als catalans. El partit no tenia un dominador clar, tot i que era el Barça qui s’avançava en el marcador, fins que dos triples visitants tornaven la igualtat al partit. El triple es convertia en el protagonista del primer quart que acabava amb 24-19.

El segon quart començava amb un Sarajevo molt entonat i corrent bé el camp, que els permetia anotar bàsquets fàcils i posar pressió als blaugrana en el resultat, 32-29 a mitjans del segon quart. Un parcial ràpid del Barça tornava a estirar la diferència a gairebé els 10 punts. Guiats per Pau Tendero, 15 punts al descans, els de Xavi Monferrer arribaven al descans amb 10 punts d’avantatge, gràcies al bon encert des de 6,75, 51-41.

A la represa, els de Barcelona sortien més revolucionats i això els feia tenir el ritme i evitar qualsevol sorpresa visitant. El ritme era blaugrana i a Tendero s’afegien Pol Mulió i David Valera, que augmentaven la distància fins a més de 22 punts, 67-45 al minut 26. La reacció visitant no arribava, i el Barça deixava el partit gairebé sentenciat al final del tercer quart, 80-50.

El partit arribaria al últim quart amb un KK Spars Sarajevo sense idees clares i sense saber què fer davant del joc blaugrana. Els punts de Daltur Danan (16 punts) no podrien fer res davant de la superioritat mostrada pel F.C.Barcelona. La relaxació final del Barça permetria als de Sarajevo reduïr distàncies fins al 99-69 final.

Destacats: Pau Tendero (26) i Pol Mulió (13) per part del Barça i Nikola Micic (20) i Daltur Danan (16) al KK Spars Sarajevo.

Sergi Carmona

Crònica Barça vs KK Sarajevo