#TCIsampep – Crònica: Joventut Badalona 57 – 89 F.C. Barcelona
Partit pel 3r i 4t lloc entre dos clàssics del bàsquet català. Barça i penya buscaven acabar el II Torneig Internacional Cadet amb una victòria.

A tots dos equips els costava entrar al partit. Les pèrdues de pilota i el poc encert feia que arribésim a l’equador del primer quart amb pocs punts anotats, 4-2. Era la penya però qui agafava les primeres rendes i amb un triple de Javier Costa posava el 11-4. El Barça apretava línies en defensa i Pau Tendero s’encarregava d’apropar al seu equip en el marcador, 14-13. L’encert des de 6.75 posaria als de Badalona per davant a l’acabar el 1r quart, 20-15.

Al segon quart, un Barça més combatiu entraria en el partit bloquejant l’atac verd-i-negre, 22-25 minut 15. A la penya li costava tornar a entrar al partit i això ho aprofitava el Barça. Pau Tendero aprofitava les dificultats badalonines per obrir un forat i col·locava el 23-31 a poc més de 2 minuts per arribar al descans. Les dificultats de la penya els feien arribar al descans 24-36.

El Barça es posava en mode piconadora i començava el tercer quart de la millor manera. 15 punts en 4 minuts els feien marxar en el marcador. La defensa dels de David Jimeno no podien parar a un Barça que anotava des de totes les posicions. Un triple d’Adrià Domenech trencava la inèrcia blaugrana però no era suficient per a retallar distàncies, que superaven ja els 20 punts. Punts que es mantindrien a l’arribar al final del tercer quart, 38-60.

Al últim i definitiu quart no canviarien les coses, sinó que anirien a pitjor pels interessos verd-i-negres. La penya no trobava solucions en atac i això ho aprofitaven els de Xavi Monferrer per col·locar el 41-68 a falta de 7 minuts. La dinàmica no canviaria en tot el partit i Pau Tendero i Filip Siewruk farien encara més ampli el marcador. Els de Badalona, no podrien fer res per a escurçar distàncies i el partit acabaria amb el resultat de 57-89.

El Barça acaba el II Torneig Internacional Cadet en 3a posició i el Club Joventut Badalona en 4a.

Destacats: Adrià Domenech (13) i Mateo Suárez (10) per part de la penya i Pau Tendero (20) i Filip Siewruk (18)

Sergi Carmona

penya-barça 2