#TCIsampep – Crònica: Maccabi Tel Aviv 52 – 69 KK Spars Sarajevo
El partit pel 5è i 6è lloc enfrontava als dos equips internacionals, el Maccabi i el KK Spars Sarajevo.

El Maccabi sortia més ficat en el partit i prenia els primers avantatges, 11-5 minut 5. Als visitants, els costava més entrar en el partit i no veien el camí cap a la cistella. Va ser Nikola Micic, 10 punts al primer quart, qui portava els seus a acabar el primer quart per davant, 16-18.

Al segon quart serien els visitants qui prendrien la davantera. Nikola Micic seguia imparable per a la defensa israelita i posaria els seus 6 punts per davant. 21-27 minut 16. Els de Tel Aviv seguien sense idees en atac i veien com, un altre cop Micic, 18 punts a la mitja part, augmentava les distàncies i posava el 27-36 al descans.

Amb la represa, el KK Spars Sarajevo seguia dominant el ritme del partit i feia créixer les distàncies fins als 15 punts. Yanir Gadot, intentava retallar punts a un Sarajevo que tenia a un Micic espectacular. L’encert de l’aler, els feia arribar al final del tercer quart amb el resultat de 40-53

L’inici de l’últim quart seria demolidor per Maccabi que veuria augmentar les distàncies fins a més de 20 punts. L’aparició d’Amit Aharoni no serviria per aturar els punts d’un increïble Micic, que guiava magníficament al seu equip. Els punts finals de Yanir Gadot deixarien el marcador amb el resultat de 52-69.

Així doncs, el KK Spars Sarajevo acaba el torneig en cinquena posició i el Maccabi sisè.

Destacats: Nikola Micic(26 i 11r) i Daltur Danan(12) per Sarajevo i Amit Aharoni (12) i Yanir Gadot (15) a Maccabi.

Sergi Carmona

Maccabi-KK Spars