#TCIsampep – Crònica: Real Madrid 122 – 40 Joventut de Badalona
Primera semifinal del II Torneig Internacional Cadet on es veien les cares el Real Madrid contra Divina Seguros Joventut.

Els de Miguel López han començat molt concentrats i han agafat els primers avantatges el marcador. El domini del rebot i la bona selecció de tirs han estat les claus durant els primers deu minuts.

El segon quart, tot i els intents del conjunt verd-i-negre per ficar-se dins del partit, ha estat dominat completament pel Real Madrid que en els primers quatre minuts del quart ha fet un parcial de 12-2, tancant la primera mitja part amb el marcador de 61-22.

En l’inici de la segona part, la dinàmica del partit, continuaria sent la mateixa, on el Real Madrid aconseguiria un parcial de 16-0 en quatre minuts. La intensitat defensiva del conjunt blanc, ha deixat el Joventut amb tan sols 8 punts en el tercer quart.

Els últims deu minuts han estat un curt tràmit per l’equip blanc que seguia amb el recital ofensiu i defensiu sense donar cap opció a l’equip verd-i-negre a competir per maquillar el resultat.
Un John Eli Nadiaye deixava espectacle en el centre parroquial col·locant dos taps impressionants, emportant-se una ovació del pavelló.

Destacats: Per part del conjunt blanc, John Eli Nadiaye (15p, 31v) i Boris Tisma (25p, 20v) i dels verd-i-negre, Kristian Mendes (4p, 5v) i Àlex Parma (4p, 2v)

 

 

Marc Ricou