#TCIsampep – Crònica: Real Madrid 84 – 45 Maccabi Tel Aviv
El Reial Madrid i el Maccabi obrien la matinal de dissabte amb objectius diferents. Els blancs buscaven una victòria que els classifiques per semifinals mentre que Maccabi buscava la seva primera victòria al torneig.

El partit començava amb un Madrid que buscava dominar el partit des de l’inici i ja en els primers instants va agafar una petita renda(que no deixaria en tot el partit) amb un Maccabi que li costava entrar al partit. De la mà de Boris Tisma, 12 punts al primer quart, el Madrid evitava que el Maccabi es poses en el partit i obria una gran diferència ja en el primer quart, 28-12.

Al segon quart, el talent del Maccabi seguia sense aparèixer i el Reial Madrid seguiria fent la seva feina. Aprofitant els tirs fàcils i amb un gran encert, els de Miguel Àngel Lopez arribarien a tenir diferències de fins a gairebé 20 punts, 37-18 a mitjans del segon quart. Yanir Gadot, tiraria de caràcter buscant una remuntada que resultaria impossible davant la superioritat física del Madrid. S’arribaria al descans amb el resultat de 48-26.

Amb la represa, el domini madrileny seguiria present i el Maccabi no podria fer res davant la superioritat dels blancs. Ruben Lopez de la Torre s’afegiria a Tisma com a referent dels de la capital i faria créixer la distància fins a més de 25 punts.

A l’últim quart, Yanir Gadot es trobava massa sol davant la tripleta formada per Tisma, De La Torre i Konstadinov que sentenciaven el partit per als de la capital amb el resultat de 84-45.

La victòria els donava el pas a les semifinals, on esperen rival.

Destacats: Boris Tisma (12) i Eric Marciel(10 punts i 12 rebots)  per part del Madrid i Yanir Gadot (12) i Amir Aharoni (11) per part del Maccabi.

Sergi Carmona

Crònica Madrid-Maccabi