#TCIsampep – Resum dia 1 (Div. 15).
Maccabi Tel Aviv 54 – 62 C.B. Sant Josep

El dia començava amb una victòria dels amfitrions, que han dominat durant pràcticament tot el partit. Una petita reacció local feia perillar el partit pels de Badalona, que ràpidament sentenciarien el partit i evitarien qualsevol ensurt.

F.C. Barcelona 99 – 69 KK Spars Sarajevo

Debut i victòria còmode dels de Barcelona contra un debutant al torneig, com el KK Spars Sarajevo. Primera part molt disputada entre tots dos equips, que aportava espectacle als assistents. A la segona part, però, un Barça molt superior físicament trencava totalment el partit i sumava la seva primera victòria.

C.B. Sant Josep 52 – 82 Real Madrid

El Madrid debutava en el II Torneig Cadet Internacional contra l’equip de Badalona. Els de Marcel Roca sabien aguantar en els primers instants a un poderós Madrid que acabaria imposant la seva llei per guanyar als parroquials.

Joventut Badalona 73 – 82 F.C. Barcelona

El Barça jugava el seu segon partit del dia contra un vell conegut, la Penya. Els de Badalona, debutaven aquest any i els costava entrar en el partit, cosa que els ha fet anar a remolc durant gairebé la totalitat d’aquest. Un gran últim quart feia reaccionar als verd-i-negres, que no aconseguien el premi de la victòria en un gran partit de bàsquet viscut al Centre Parroquial de Sant Josep.

Sergi Carmona

Resum del dia