Victòria contundent del FC Barcelona al TCI

El segon partit del dia entre el F.C.Barcelona i el Maccabi ens portava l’estrena d’una de les promeses presents al torneig, el mexicà Gael Bonilla. Els blaugrana començaven amb molt d’encert, gràcies sobretot als punts de David Peña que donava els primers avantatges als seus. El Maccabi ho intentava però els punts de Levin no eren suficients, 27-15.
Els d’Israel ho intentaven amb ganes però res tenien a fer contra el físic dels de Barcelona. Quico Roig era ara l’encarregat de sumar amb facilitat i el domini interior de Dziuba els posava les coses molt de cara. Levin seguia sumant però no era suficient i s’arribava al descans amb el resultat de 46-32

Al tercer quart s’acabaria de trencar el partit. La gran defensa culer no permetia anotar a un Maccabi que se li acabaven les idees. Gael Bonilla i Jeremie Elie tiraven d’un Barça que no perdonava cap errada al seu rival. Malgrat els esforços de Netanel Bettan i Levin, s’arribava a l’últim quart amb tot decidit, 75-47. A l’últim quart, el recital ofensiu blaugrana seguia juntament amb una relaxació defensiva dels de Tel Aviv que, a més a més, es precipitaven en atac. El partit acabaria amb el resultat de 97-58.

Podeu veure les estadístiques a: http://www.cbsantjosep.net/tci2018/estadistiques-on-line-2018/