Xerrada tècnica amb l’Óscar Orellana
L’Óscar Orellana és l’actual entrenador ajudant del primer equip del F.C. Barcelona Lassa. Abans d’arribar al primer equip, l’Óscar va començar sent el delegat de l’Infantil del Club, per posteriorment entrar com a ajudant al Cadet i al Júnior. Buscant nous projectes, va arribar com a entrenador al Sarrià Femení per, a l’any següent, tornar al Barça i incorporar-se com a entrenador ajudant de l’equip filial a la LEB, fins a aquesta temporada, on ha passat a formar part del primer equip.

Durant la xerrada, l’Óscar va repassar vàries de les funcions de l’entrenador ajudant. Mantenir-se actiu als entrenaments o establir una bona relació amb els jugadors són algunes de les premises clau per a ell. A partir d’experiències pròpies, l’Óscar va donar consells als entrenadors del Club per orientar-los en determinats moments d’un entrenament. Una bona relació entre el primer entrenador i l’ajudant serà clau pel treball de l’equip i la dinàmica d’aquest.

Per últim, l’Óscar va voler remarcar que l’entrenador ajudant s’ha de sentir entrenador i que ha d’actuar com a tal en els moments en què l’entrenador li dóna la possibilitat de dirigir l’entrenament.

Tot un luxe per a seguir amb la formació contínua dels nostres entrenadors! Gràcies Óscar!

Xerrada amb Oscar Orellana